魔方吧·中文魔方俱乐部

热搜: 魔方
楼主: 大烟头

ebay上找的“古董”魔方资料 [复制链接]

结构

收藏爱好者 魔方破解达人 魔方结构大师 十年元老

14、1982年台湾产的魔方

Attention Gamers and Puzzle Solvers:
here's a rare find, a vintage puzzle cube still in the original package!
THE CARD IS UNPUNCHED!
There is one small blemish where a second hand
price sticker removed a small spot of paper in the upper
right hand corner of the card.
The corners are mostly very good with only
a very slight amount of puckering.
There are no creases in the card
and the toy is securely attached.
The cube is copyrighted 1982 by Four Star International Trading Company
of Cleveland Ohio and was made in Taiwan.

"Ultimate Cube has over 3 Trillion possible combinations... More difficult than Rubik's"

The key to the cube is to recognize the color pattern...

ebay上找的“古董”魔方资料

透魔

有空了学学4D二阶

兴趣爱好
结构
理论

魔方破解达人 八年元老

真是“古董”啊!
三年没人回啊……好贴要顶!

貌似有些魔方的岁数应该跟我差不多大吧……
相逢一笑泯恩仇~

好多魔方
帅~

透魔

小朱

八年元老 十年元老 十二年元老

收藏极品啊,远古的魔方。
湖南大学炫舞魔方社前任社长

太强了  ,那个86年的魔板我小的时候 舅舅给我买过一个,可惜啊现在不见了
其实就是不知道写什么

wa..绝对珍藏呀....都不敢玩了
目前sub35。半年不碰后退步了=  =

金魔

戴表而已

收藏爱好者 论坛建设奖 WCA 代表 八年元老

真是厉害!~无语了,要是我能有一个就好了,呵呵

猛,几年没人回。现在又有10天没人回了,大家圣诞快乐。

古董么,支持了