魔方吧·中文魔方俱乐部

热搜: 魔方

sonicgod與latios的短消息交談! [复制链接]

理论

魔方破解达人

近日有一個叫 latios 的會員發了多次短消息跟我交談!其實我並不認識這個人!但他竟然要求我刪除港男網頁內一些文章!每個人都有自由在自己的網頁內發表文章!喜歡的歡迎參觀!沒興趣的可以不看!我多次跟他解釋此事!但今天我收到網站的密碼覆核電郵,証明有人嘗試盜用我的網頁密碼!我唯有將我和他的短消息交談全部內容跟大家分享,誰是誰非由大家評論吧!

latios     2011-11-16 11:49

你可唔可以delete埋呢一頁呢請問?http://sonicgod.xp3.biz/40211.htm

sonicgod       2011-11-17 00:50

你連我邊一篇文章有寫你都記得咁清楚既?原來睇唔到你張相!你可以去
http://sonicgod.0catch.com/40211.htm 睇返!

sonicgod       2011-11-17 01:09

多謝你有睇我既網頁!連我新網站xp3.biz既文章都睇埋!我已經原諒左你,無再整你!但係我網頁既文章就等如我既日記!發生過既事情係無得delete!之不過我既網頁其實得好少人會睇!咁岩睇到你個樣,而又識得你就更加少之又少!你又駛乜咁在意呢?

latios     2011-11-17 08:01

呢d個人資料黎,
你至少都刪相刪名同email

latios     2011-11-17 08:11

你自已想keep日記就隨你, 不過你將我d資料公開放上網會搞倒我好麻煩, 你唔刪的話即係仲想同我做敵人炸wo

sonicgod       2011-11-18 00:57

你呢d個人資料我係從你本人既戶口及網誌炒來!如果你認為呢d係私隱,點解又要自己公開出來呢?要刪除都應該你自己刪除先啦!我而家無當你係敵人!如果係就繼續整你啦!我亦唔會勉強你同我做朋友!但請你尊重我既喜好及自由!我既多個扭計骰論壇戶口,youtube,facebook,blog戶口都俾人剷晒!唯獨網頁無俾人剷到!留一個空間俾我發表下自己既文章,抒發下自己既感受!!唔好趕盡殺絕好吧!

latios     2011-11-18 07:26

(沒有內容)

latios     2011-11-18 08:05

1,就算係我自己公開,你未經我同意轉載,點都係你唔岩
2,我從來冇將真名同網名放埋一齊, 呢係又係你自已搞既
3,下面有d野係你自己加鹽加醋,唔係我寫,你咁樣叫匪榜, 即係好似d報紙亂咁作野去中傷人地, 你而家作出黎既資料就係中傷緊我, 邊d係你作既你自己知, 又話自己係好男人, 都要匪榜人同中傷人...仲叫咩野好男人,你用我d 資料黎亂咁作野, 我facebook唔block就奇, 你唔偷我d 資料我都唔會block 你
4,唔係我趕盡殺絕, 我正你叫你刪左d未經我同意發佈既資料,同埋果d 你老作既匪榜資料, 而家係你錯,你又唔刪唔改,係你迫我搵人關你個網,你刪左咪冇事囉

sonicgod       2011-11-20 01:11

Re : latios::
"4,唔係我趕盡殺絕, 我正你叫你刪左d未經我同意發佈既資料,同埋果d 你老作既匪榜資料, 而家係你錯,你又唔刪唔改,係你迫我搵人關你個網,你刪左咪冇事囉["
拿!你都認左係你搵人關我個網啦!即係唔係我老作屈你啦!我只係未經你同意將你秘密地對我做既卑劣行為公開而已!如果你覺得我唔岩,你大可以係自己網誌講返件事,或者誹謗中傷下我都得啊!

latios     2011-11-20 13:46

拿!你都認左係你搵人關我個網啦!
<<<認咩呀認!!!你識唔識睇字, 我話如果你唔刪, 我"將會"咁做, 但係你話我"已經"咁樣做!!

,網上欺負比我靚仔,大隻,聰明,有錢既人
<<<呢d唔係你作落去唔通我講嫁!!!!!!

你大可以係自己網誌講返件事,或者誹謗中傷下我都得啊
<<<你當我係膠so d on9仔呀, 咁幼稚既野邊個會做

latios     2011-11-20 14:06

仲有樣野
你記住而家係你要得罪我, 係你想要同我做敵人
你唔好又話我要做你敵人

我已經沒耐性跟這個人交談!以後也不會在短消息回覆他的提問!如果我再受到這個人的滋擾,(包括企圖侵害我的網頁)我將會公開一些號碼懲罰他!

粉魔

如果樊轶群……

六年元老 八年元老 十年元老 十二年元老

他不是在侵犯你的权利。而是和你交流而已。兰州别紧张。。。

收藏爱好者 魔方破解达人 WCA 代表 亚洲纪录(AsR) 国家(地区)纪录(NR) 十年元老

求翻译

红魔

留恋我的留恋,,,

两年元老

传说中的繁体字???大陆仔求翻译。。。。。
桥式这东西。。。。我就不抱进全国前100的希望了。。不过前200还是要拼一下额。。。。。

铜魔

豆頁号虎正攵三台豸巳

丰台区

收藏爱好者 魔方评论家 六年元老 八年元老

唉……本来吵架讲究的是有理有据,明明是你未经他人同意公布他人信息,还过来反咬一口。
唉……

点这里,我的经验就能增加1点:http://bbs.mf8-china.com/viewthread.php?tid=64324&page=7&authorid=104435
诺大的北京,容不下一个平静的魔方!
不让人说话的发言人和组织者代表什么样的团体?
魔方吧出过公众人物、前见习版主、商人老爸、带头大哥、发言人、走狼、变成壳、白魔代表。对了,还有一个自封无耻小人的。

抄袭者。。。无耻。。。。

速度
DIY

魔方破解达人 四年元老 国家(地区)纪录(NR) 八年元老

早前樓主在mf8的帳號不知道被誰ban了
然後他不知發什麼瘋說是我ban他的, 那時我還是普通會員
然後又把我的個人資料包括電話號碼四處發到youtube,facebook上
之後我見樓主在youtube跟facebook帳戶由於多次違反私隱條例而被刪帳號
所以我沒再理會, 為了大事化少, 在我什麼都沒有幹的情況下我唯有向樓主道歉
當然另一方面我也已經報警備了案

而言現在發現他的個人網頁仍然在公開我的個人資料
我叫他把這些資料刪掉, 不然會向私隱專員公署報案

明題是的錯你還敢貼出來你真有種

翻译下把,看不懂偶。。。

银魔

SMAZ

收藏爱好者 魔方改造大师 八年元老

去完LZ網頁了解了一下。

有所感觸:
棄我去者,昨日之日不可留。
亂我心者,今日之日多煩憂。
初生之瀆不識丁,毛翼豐厚呼風雨。
古今多少事,皆付笑談中。

粉魔

冬天的企鹅

朝阳区
兴趣爱好
速度

两年元老

我觉得是楼主的问题,你写的那些是latio的个人资料啊,还有他在他的网站发表了这些资料,不代表你发到你自己的网页里就没问题。
------------------------------------------
sonicgod       2011-11-17 01:09

多謝你有睇我既網頁!連我新網站xp3.biz既文章都睇埋!我已經原諒左你,無再整你!但係我網頁既文章就等如我既日記!發生過既事情係無得delete!之不過我既網頁其實得好少人會睇!咁岩睇到你個樣,而又識得你就更加少之又少!你又駛乜咁在意呢?
----------------------------------------------
现在是你发了人家的个人资料,他在不在意,不是你说的算。
小展翅~啦啦啦啦啦~啦啦啦~啦啦啦.........................
我不叫指南针,我叫企鹅~